Inpakservice

Inpakservice nodig? Bel direct naar Verhuisbedrijf van Zanten.

Inpakservice nodig?

Uw eigendom heeft u lief en dat begrijpen wij volledig. Wij zullen daarom schade tijdens de verhuizing  voorkomen en proberen zo voorzichtig mogelijk met uw bezittingen om te gaan. Uw boedel is beschermd bij ons. Verhuisbedrijf van Zanten begeleidt u daarom van A tot Z!’ Aangezien dit ons motto is, zijn wij graag bereid om u te helpen met het inpakken van uw spullen. Wij werken snel en efficiënt met goed en betrouwbaar materiaal om uw inboedel te beschermen.

Inpakservice

Verhuizen met ons bedrijf doet u al vanaf 20 euro per uur! Wij bieden u daarnaast onze inpakservice.  Ons verhuisteam bestaat uit vakkundige en hardwerkende mannen die ervaren zijn, zoals van een professioneel verhuisbedrijf verwacht mag worden. Wij staan klaar voor u met onze mankracht en betrouwbare expertise. Doordat ons verhuisbedrijf jarenlang actief is geweest in het huisvesten in Amsterdam, kennen wij deze stad als geen ander. Ons team is op alles voorbereid en gaat elke uitdaging aan.

Wij zijn bereid om in alle opzichten van uw verhuizing te helpen en zijn pas tevreden als u ook tevreden bent. Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel en een goede communicatie met u is voor ons van groot belang. Als er duidelijke communicatie is, dan is snelle en efficiënte verhuisservice mogelijk. Hierdoor kunnen wij u de beste verhuisservice verlenen. Wij streven er dan ook naar om tijdens uw verhuizing alles voor u te regelen, zodat u zich nergens druk om hoeft te maken.

Onze collega’s staan u graag te woord op telefoonnummer: 06-85028182 van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00. Zaterdag en zondag zijn we ook bereikbaar, alleen voor spoedgevallen. Onze collega’s staan u graag te woord. U kunt ons ook een e-mail sturen: info@verhuisbedrijf-vanzanten.nl

06 - 85028182

Vraag? Bel of app ons.

Teruggebeld worden?

Vul ons formulier in en een van onze medewerkers belt u zo snel mogelijk terug.

Neem gerust contact op om uw verhuizing te bespreken.