Particulier verhuizen

Goedkoop verhuizen in, van of naar Amsterdam doet u met Verhuisbedrijf van Zanten.

Goedkoop verhuizen in Amsterdam

Goedkoop verhuizen in, van of naar Amsterdam doet u met Verhuisbedrijf van Zanten. Verhuizen met ons bedrijf doet u al vanaf 20 euro per uur! Ons verhuisteam bestaat uit vakkundige en hardwerkende mannen die ervaren zijn, zoals van een professioneel verhuisbedrijf verwacht mag worden. Wij staan klaar voor u met onze mankracht en betrouwbare expertise. Doordat ons verhuisbedrijf jarenlang actief is geweest in het huisvesten in Amsterdam, kennen wij deze stad als geen ander.

Particulier verhuizen

Onze motto is ‘Verhuisbedrijf van Zanten, begeleidt u van A tot Z!’. Wij zijn bereid om in alle opzichten van uw verhuizing te helpen en zijn pas tevreden als u ook tevreden bent. Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel en een goede communicatie met u is voor ons van groot belang. Als er duidelijke communicatie is, dan is snelle en efficiënte verhuisservice mogelijk. Wij streven er naar om tijdens uw verhuizing alles voor u te regelen, zodat u zich nergens druk om hoeft te maken. Wij zijn op alles voorbereid.

Uw eigendom heeft u lief en dat begrijpen wij volledig. Wij zullen daarom schade tijdens de verhuizing  voorkomen en proberen zo voorzichtig mogelijk met uw bezittingen om te gaan.

Bij Verhuisbedrijf van Zanten kunt u terecht voor verschillende soorten verhuizingen voor een voordelige prijs. Door middel van een telefonische en/of persoonlijke intake zullen al uw wensen worden besproken. Of het nu gaat om een kleine of grote verhuizing, wij bieden efficiënte verhuisoplossingen op maat. Wij nemen met zorg uw verhuizing uit handen, zowel particulier als zakelijk. Tijdens particuliere verhuizingen bieden wij u persoonlijke aandacht en verzekeren wij u ervan dat uw inboedel gegarandeerd in goede handen is. Een zakelijke verhuizing vergt een bijzondere aanpak. Ons team combineert kennis en ervaring zodat uw productieproces zo min mogelijk gestoord wordt.

Wij bieden u oplossingen en hulp op een goedkope manier. Aarzel vooral niet en neem direct contact op met ons op telefoonnummer 06-85028182. Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00. Zaterdag en zondag zijn we ook bereikbaar, alleen voor spoedgevallen. Onze collega’s staan u graag te woord. U kunt ons ook contacteren per e-mail: info@verhuisbedrijf-vanzanten.nl.

06 - 85028182

Vraag? Bel of app ons.

Teruggebeld worden?

Vul ons formulier in en een van onze medewerkers belt u zo snel mogelijk terug.

Neem gerust contact op om uw verhuizing te bespreken.