Transport service

Transport service nodig? Bel direct naar Verhuisbedrijf van Zanten!

Transport service nodig?

Heeft u grote aankopen gedaan en wilt u alles gelijk mee naar huis nemen, dan is één telefoontje al genoeg. Ons transport service is flexibel en snel inzetbaar zodat al uw aankopen vaak dezelfde dag vervoerd kan worden. Wij maken gebruik van verschillende soorten transport zodat op een efficiënte manier uw spullen snel naar de plek van bestemmingen vervoerd kunnen worden.

Transport service

Wij zijn bereid om in alle opzichten van uw verhuizing te helpen en zijn pas tevreden als u ook tevreden bent. Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel en een goede communicatie met u is voor ons van groot belang. Onze motto luidt daarom ‘Verhuisbedrijf van Zanten, begeleidt u van A tot Z!’.

Bij Verhuisbedrijf van Zanten kunt u terecht voor verschillende soorten verhuizingen voor een voordelige prijs. Door middel van een telefonische en/of persoonlijke intake zullen al uw wensen worden besproken. Of het nu gaat om een kleine of grote verhuizing, wij bieden efficiënte verhuisoplossingen op maat. Wij nemen met zorg uw verhuizing uit handen, zowel particulier als zakelijk. Tijdens particuliere verhuizingen bieden wij u persoonlijke aandacht en verzekeren wij u ervan dat uw inboedel gegarandeerd in goede handen is. Een zakelijke verhuizing vergt een bijzondere aanpak. Ons team combineert kennis en ervaring zodat uw productieproces weer snel op gang komt met de geringste onderbreking.

Onze collega’s staan u graag te woord op telefoonnummer: 06-85028182 van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00. Zaterdag en zondag zijn we ook bereikbaar, alleen voor spoedgevallen. Onze collega’s staan u graag te woord. U kunt ons ook e-mail sturen: info@verhuisbedrijf-vanzanten.nl.

06 - 85028182

Vraag? Bel of app ons.

Teruggebeld worden?

Vul ons formulier in en een van onze medewerkers belt u zo snel mogelijk terug.

Neem gerust contact op om uw verhuizing te bespreken.