Verhuisdozen en inpakmateriaal

Verhuisdozen en inpakmateriaal nodig? Bel ons direct voor een afspraak!

Verhuisdozen en inpakmateriaal nodig?

Wij bieden ook alle benodigdheden aan om uw inboedel veilig te transporteren. Denk bijvoorbeeld aan beschermend verpakkingsmateriaal, noppenfolie, tape en verhuisdozen. Alle benodigdheden kunt u komen ophalen bij onze opslag in Amsterdam maar wij kunnen ze natuurlijk ook laten bezorgen.

Hiermee worden uw spullen en inboedel op een veilige manier verplaatst van plek. Schade en andere risico’s worden op deze wijze vermeden. Wij willen u namelijk garanderen dat uw spullen getransporteerd kunnen worden zonder dat u zich daar zorgen over hoeft te maken.

Verhuisdozen en inpakmateriaal

Bij Verhuisbedrijf van Zanten kunt u terecht voor verschillende soorten verhuizingen voor een voordelige prijs. Door middel van een telefonische en/of persoonlijke intake zullen al uw wensen worden besproken. Of het nu gaat om een kleine of grote verhuizing, wij bieden efficiënte verhuisoplossingen op maat. Wij nemen met zorg uw verhuizing uit handen, zowel particulier als zakelijk. Tijdens particuliere verhuizingen bieden wij u persoonlijke aandacht en verzekeren wij u ervan dat uw inboedel gegarandeerd in goede handen is. Een zakelijke verhuizing vergt een bijzondere aanpak. Ons team combineert kennis en ervaring zodat uw productieproces zo min mogelijk gestoord wordt.

Wij bieden u oplossingen en hulp op een goedkope manier. Aarzel vooral niet en neem direct contact op met ons op telefoonnummer 06-85028182. Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00. Zaterdag en zondag zijn we ook bereikbaar, alleen voor spoedgevallen. Onze collega’s staan u graag te woord. U kunt ons ook contacteren per e-mail: info@verhuisbedrijf-vanzanten.nl

06 - 85028182

Vraag? Bel of app ons.

Teruggebeld worden?

Vul ons formulier in en een van onze medewerkers belt u zo snel mogelijk terug.

Neem gerust contact op om uw verhuizing te bespreken.